Διοικητική-Ακαδημαϊκή ομάδα Κολλεγίου - Unicert College

Δρ. Πάρης Λιανός

Ακαδημαϊκός Διευθυντής του UNICERT College και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ο Πάρης Λιανός έχει διατελέσει επί σειρά ετών ακαδημαϊκός υπεύθυνος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του σε Κολλέγιο και Director of Business Development σε συνεργασία με βρετανικά πανεπιστήμια. Είναι Διδάκτορας Κοινωνικών Επιστημών με τίτλο διατριβής “European strategic culture; the ESDP years”, από το University of Leicester. Είναι κάτοχος Master in Business Administration (MBA) από το Alba Graduate Business School, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές MA στα διεθνή τραπεζικά και MSc στις Διεθνείς σχέσεις στο University of Birmingham. Σπούδασε, επίσης, οικονομικά στο American College of Greece, Deree College. Έχει εργαστεί από το 2007 στον τραπεζικό κλάδο στον τομέα των επενδύσεων στην Citibank καθώς επίσης και σε εταιρεία διαχείρισης σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Επίσης συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση των Athens Special Olympics 2011 στον τμήμα των διεθνών σχέσεων. Είναι συνιδρυτής του τεχνολογικού site www.iwant2.gr από το 2012.

Διδάσκει μαθήματα πάνω σε διεθνείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα.

Δρ. Παναγιώτης Περάκης

Επικεφαλής της Σχολής Πληροφορικής και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πληροφορικής

Ο Δρ. Παναγιώτης Περάκης είναι Επικεφαλής της Σχολής Πληροφορικής και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πληροφορικής. Έλαβε το πτυχίο του στη Φυσική, το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και τον διδακτορικό του τίτλο στην Πληροφορική, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Μετά από χρόνια ενασχόλησης με την πληροφορική, ως μηχανικός λογισμικού, επικεφαλής τεχνολογιών πληροφορικής και επιχειρηματίας, επανακαθόρισε την σταδιοδρομία του προς τον ακαδημαϊκό τομέα. Έχει συμμετάσχει ενεργά σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. και έχει εργαστεί ως συνεργάτης ερευνητής και καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, καθώς και ως συνεργάτης ερευνητής στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και Πληροφορίας του Πανεπιστημίου NTNU, στη Νορβηγία. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν γραφικά υπολογιστή, τεχνητή όραση, επεξεργασία εικόνας, αναγνώριση προτύπων, μηχανική ευφυΐα και φυσική μοντελοποίηση και, προσομοίωση. Διαθέτει διακεκριμμένες δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Είναι κριτής σε επιστημονικά περιοδικά και αξιολογητής έρευνας και καινοτομίας στη ΓΓΕΤ. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, από το 1987 και, της IEEE Computer Society, από το 2011.

Χρυσαυγή Καρυάκατζη

Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ακαδημαϊκών Θεμάτων (Ανάπτυξη & Λειτουργία) στο UNICERT College

Η Χρυσαυγή Καρυάκατζη έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές στην Αγωγή και Εκπαίδευση στην Προσχολική Ηλικία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και, έπειτα, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της MA in Literacy Learning and Literacy Difficulties στο Institute of Education (University of London), Επίσης, είναι κάτοχος MBA από το Canterbury Christ Church University. Είναι εξειδικευμένη στη διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών, σε αναλυτικές δεξιότητες, στη διαχείριση χρόνου, στη δημιουργία διαλειτουργικών ομάδων, επιδεικνύοντας εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και λήψη κρίσιμων αποφάσεων κατά τη διάρκεια προκλήσεων, με αποδεδειγμένη ιστορία εργασίας στον κλάδο της εκπαίδευσης. Μπορεί να εργάζεται ομαδικά και ανεξάρτητα, δημιουργώντας αποτελεσματικές παρουσιάσεις και αναπτύσσοντας ευκαιρίες που καθορίζουν περαιτέρω οργανωτικούς στόχους. Έχει εκτεταμένη ακαδημαϊκή εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου, εξαιρετική γνώση του βρετανικού εκπαιδευτικού συστήματος, εξοικείωση με όλες τις διαδικασίες του Ηνωμένου Βασιλείου που ακολουθούνται στη λειτουργία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και καλή γνώση της αγοράς των Πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου που λειτουργούν στην Ελλάδα σε συνεργασία με τα Ελληνικά Κολέγια.

Μελίνα Διακουμάκου

College Administrator

Η Μελίνα Διακουμάκου είναι απόφοιτη του τμήματος International Relations and Security Studies στο University of Bradford της Μεγάλης Βρετανίας με ειδικότερο ενδιαφέρον στην πρώιμη διαφήμισή κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Επίσης, έχει ολοκληρώσει σπουδές στην Γενική Δημοσιογραφία στο ΙΙΕΚ ΔΟΜΗ ασκώντας μία σύντομη πρακτική άσκηση στο Δήμο Περιστερίου στο τμήμα Δημόσιων Σχέσεων. Η εργασιακή της εμπειρία στον κλάδο της πώλησης, των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών, την έχει εξοπλίσει με πολύπλευρες και αναλυτικές δεξιότητες τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Κατέχει καίρια επαφή και εμπειρία με το Αγγλικό Ακαδημαϊκό σύστημα, γνώση πάνω στο ελληνικό εκπαιδευτικό γίγνεσθαι των ιδιωτικών και κρατικών πανεπιστημίων.