Πολιτική Απορρήτου - Unicert College

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ COOKIES

Η πολιτική ασφαλείας έχει δημόσιο χαρακτήρα και είναι δεσμευτική για όλο το προσωπικό που χειρίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσωπικά δεδομένα και είναι σύμφωνη με τη σχετική κείμενη νομοθεσία.

  1. Σκοπός, Εμβέλεια

Το UNICERT COLLEGE καταβάλει κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία που σχετίζεται με την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) στον τομέα που δραστηριοποιείται. Η παρούσα πολιτική θέτει τις βασικές αρχές με τις οποίες το UNICERT COLLEGE επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών, εργαζόμενων, προμηθευτών, εταίρων και άλλων προσώπων. Η Διοίκηση του UNICERT COLLEGE, δεσμεύεται για την εκπλήρωση των απαιτήσεων του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων (GDPR) και αναγνωρίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων σαν προτεραιότητά της. Όλοι οι εργαζόμενοι, με σχέση αορίστου ή ορισμένου χρόνου, με σύμβαση ανεξαρτήτων υπηρεσιών ή με σύμβαση έργου του UNICERT COLLEGE δεσμεύονται από την παρούσα Πολιτική. Στόχος είναι η διασφάλιση του περιβάλλοντος επεξεργασίας και η δημιουργία εργασιακής κουλτούρας και ευαισθητοποίησης ως προς την ασφαλή χρήση προσωπικών δεδομένων και, γι’ αυτόν τον σκοπό διατίθεται κάθε αναγκαίος πόρος.

  1. Βασικοί Ορισμοί

Ακολουθούν οι βασικοί ορισμοί των όρων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το έγγραφο, όπως τίθενται στο Άρθρο 4 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, προκειμένου το υποκείμενο των δεδομένων να εξοικειωθεί με την ορολογία του Κανονισμού:

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα: κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

Προσωπικά Δεδομένα ειδικών κατηγοριών: Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία είναι εκ φύσεως ιδιαίτερα ευαίσθητα σε σχέση με θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες χρήζουν ειδικής προστασίας, καθότι το πλαίσιο της επεξεργασίας τους θα μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικούς κινδύνους για τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και την επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εκτελών την Επεξεργασία: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου της επεξεργασίας.

Επεξεργασία: κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Αρχή: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

  1. Βασικές αρχές που αφορούν την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Το UNICERT COLLEGE, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, τηρεί απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας δεδομένων που ορίζονται στο άρθρο 5 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων.

3.1. Νομιμότητα, Αντικειμενικότητα και Διαφάνεια

Το UNICERT COLLEGE επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα νόμιμα, αντικειμενικά και με διαφάνεια απέναντι στα υποκείμενα των δεδομένων.

3.2. Περιορισμός Σκοπού

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται μόνο για ειδικούς, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υφίστανται επεξεργασία για κανέναν άλλο σκοπό.

3.3. Ελαχιστοποίηση δεδομένων

Το UNICERT COLLEGE τηρεί τα ακριβή προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων και μεριμνά, ώστε η τήρησή τους να περιορίζεται σε ό,τι είναι απαραίτητο σε σχέση με τους σκοπούς επεξεργασίας. Παράλληλα, εφαρμόζει τα κατάλληλα τεχνικά μέτρα προκειμένου να επιτευχθούν οι ανωτέρω στόχοι.

3.4. Ακρίβεια

Τα προσωπικά δεδομένα που διατηρεί το UNICERT COLLEGE είναι ακριβή και επικαιροποιημένα. Λαμβάνουν, δε, χώρα ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι ανακριβή, σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υφίστανται η επεξεργασία, διαγράφονται ή διορθώνονται σε εύλογο χρόνο.

3.5. Περιορισμός της Περιόδου Αποθήκευσης

Τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται για χρόνο όχι μεγαλύτερο από αυτόν που είναι απαραίτητος για τους σκοπούς για τους οποίους το UNICERT COLLEGE τα επεξεργάζεται.

3.6. Ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα

Λαμβάνοντας υπόψη το τεχνολογικό επίπεδο και άλλα διαθέσιμα μέτρα ασφαλείας, το κόστος εφαρμογής, καθώς και τη πιθανότητα και σοβαρότητα των κινδύνων για τα προσωπικά δεδομένα, το UNICERT COLLEGE χρησιμοποιεί κατάλληλα τεχνικά ή οργανωτικά μέτρα για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων, με τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία τους απέναντι σε τυχαία καταστροφή, απώλεια, φθορά, μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία τους.

3.7. Λογοδοσία

Το UNICERT COLLEGE φέρει την ευθύνη και είναι σε θέση να αποδείξει τη συμμόρφωση με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  1. Ειδοποίηση Ιδιωτικότητας, Συγκατάθεση και Δικαιώματα των Υποκειμένων των Δεδομένων

4.1. Ειδοποίηση στα Υποκείμενα των Δεδομένων

Πριν από τη συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή κατά τη συλλογή τους για οποιαδήποτε δραστηριότητα επεξεργασίας που αναλαμβάνει το UNICERT COLLEGE, συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι μόνο της πώλησης προϊόντων, υπηρεσιών ή δραστηριοτήτων marketing, το UNICERT COLLEGE είναι υπεύθυνο να παράσχει την κατάλληλη πληροφόρηση προς τα υποκείμενα των δεδομένων και πιο συγκεκριμένα, πληροφόρηση για τους τύπους των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τις μεθόδους επεξεργασίας, τα δικαιώματα των υποκειμένων δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα, την περίοδο καταχώρησης, τυχόν διεθνείς μεταφορές δεδομένων, αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δίδονται στο πλαίσιο συνεργασίας σε τρίτα μέρη, καθώς και τα μέτρα ασφαλείας του UNICERT COLLEGE για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η πληροφορία παρέχεται μέσω της Ειδοποίησης Ιδιωτικότητας.

4.2. Συγκατάθεση – Ελεύθερη ανάκλησή της

Όταν η συλλογή προσωπικών δεδομένων έχει ως νομική βάση τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, το UNICERT COLLEGE είναι υπεύθυνο να εξασφαλίσει ότι τα υποκείμενα των δεδομένων παρέχουν τη συγκατάθεσή τους ελεύθερα,  ρητά και σε πλήρη επίγνωση του περιεχομένου του κειμένου στο οποίο συγκατατίθενται. Το UNICERT COLLEGE παρέχει στα υποκείμενα των δεδομένων, τη δυνατότητα να ανακαλέσουν οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεσή τους. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πρέπει να γίνεται μόνο για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν εξ αρχής. Σε περίπτωση που το UNICERT COLLEGE επιθυμεί να επεξεργαστεί τα συλλεχθέντα προσωπικά δεδομένα για άλλο σκοπό, πρέπει να αναζητήσει τη συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων με ρητό και συγκεκριμένο έγγραφο τρόπο. Οποιαδήποτε τέτοια αίτηση πρέπει να περιέχει τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν τα δεδομένα, καθώς επίσης και το νέο ή πρόσθετο σκοπό(ους).

4.3. Συλλογή

Το UNICERT COLLEGE καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου ο αριθμός των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει να είναι ο ελάχιστος δυνατός. Αν τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από τρίτο μέρος, το UNICERT COLLEGE εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα αυτά συλλέγονται νόμιμα.

4.4. Σχέση του UNICERT COLLEGE με Τρίτα Μέρη

Στις περιπτώσεις που το UNICERT COLLEGE χρησιμοποιεί ένα τρίτο-μέρος προμηθευτή ή εμπορικό συνεργάτη, στον οποίο αναθέτει να επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του, εξασφαλίζει ότι ο εκτελών την επεξεργασία θα παρέχει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πιθανοί σχετιζόμενοι κίνδυνοι. Το UNICERT COLLEGE καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι  εμπορικοί συνεργάτες του επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα μόνο για τη διεκπεραίωση των συμβατικών τους υποχρεώσεων απέναντι στο UNICERT COLLEGE, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του και για κανέναν άλλο σκοπό.

4.5. Δικαιώματα Πρόσβασης των Υποκειμένων των Δεδομένων

Το UNICERT COLLEGE, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, είναι υπεύθυνο να παράσχει στα υποκείμενα των δεδομένων μηχανισμό πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα, που θα τους επιτρέπει επιπλέον να τα αναθεωρούν, διορθώνουν, διαγράφουν ή μεταφέρουν.

4.6. Φορητότητα Δεδομένων

Τα Υποκείμενα Δεδομένων έχουν το δικαίωμα να λάβουν, κατόπιν αίτησης, ένα αντίγραφο των δεδομένων που έχουν παράσχει στο UNICERT COLLEGE σε μία δομημένη μορφή και να μεταφέρουν τα δεδομένα αυτά σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας. Το UNICERT COLLEGE είναι υπεύθυνο να εξασφαλίσει ότι αυτές οι αιτήσεις διεκπεραιώνονται εντός ενός μήνα, με την προϋπόθεση τα αιτήματα αυτά να μην είναι προδήλως αβάσιμα. Κατά την άσκηση του δικαιώματος στη φορητότητα των δεδομένων το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητά την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από έναν υπεύθυνο επεξεργασίας σε άλλον, σε περίπτωση που αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

4.7. Δικαίωμα Διαγραφής

Κατόπιν αιτήσεως, τα Υποκείμενα Δεδομένων έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από το UNICERT COLLEGE τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων, εφόσον δεν επιθυμούν πια αυτά τα δεδομένα να αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και, εφόσον, δεν υφίσταται πλέον νόμιμος λόγος να τα κατέχει ο υπεύθυνος επεξεργασίας. Το UNICERT COLLEGE θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες (συμπεριλαμβανομένων τεχνικών ενεργειών) για την ικανοποίηση του αιτήματος και θα εξασφαλίσει το ίδιο και από τυχόν τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν ή επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του.

4.8. Δικαίωμα εναντίωσης

Το Υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να αντιτάσσεται ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν περιλαμβανόμενης της κατάρτισης προφίλ.

4.9. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Κατόπιν αιτήσεως, τα Υποκείμενα Δεδομένων έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από το UNICERT COLLEGE τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων τους σύμφωνα με το άρθρο 18 § 1 α-δ του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

4.10. Τρόπος Άσκησης όλων των δικαιωμάτων των Υποκειμένων των Δεδομένων και της ανάκλησης της συγκατάθεσής τους

Την ενάσκηση των δικαιωμάτων του το υποκείμενο των Δεδομένων, καθώς και την ανάκληση της συγκατάθεσής του, την ασκεί με έγγραφη αίτησή του προς την εταιρεία UNICERT COLLEGE. Το υποκείμενο των Δεδομένων δύναται να προβεί και στην ελεύθερη ανάκληση της συγκατάθεσής του χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε σε αυτήν μέχρι και την ανάκλησή της. Αποστέλλοντας γραπτή αίτηση/επιστολή ή email στη διεύθυνση: info@unicertcollege.edu.gr

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών του υποκειμένου δεδομένων είναι το UNICERT COLLEGE  με έδρα την Αθήνα, οδός Ρεθύμνου 1Α, Τ.Κ. 106 82.

Επίσης, το υποκείμενο δύναται να απευθύνεται στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στα εξής στοιχεία www.dpa.gr, email: contact@dpa.gr, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7101410, διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα.

  1. Απόκριση σε Περιστατικά Παραβίασης Προσωπικών Δεδομένων

Όταν το UNICERT COLLEGE πληροφορηθεί μία ενδεχόμενη ή πραγματική παραβίαση προσωπικών δεδομένων θα διεξάγει άμεσα εσωτερικό έλεγχο και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα αποκατάστασης σε εύλογο χρόνο, σύμφωνα με την Πολιτική Παραβίασης Προσωπικών Δεδομένων. Όταν υφίσταται κίνδυνος για τα δικαιώματα και ελευθερίες των υποκειμένων δεδομένων, το UNICERT COLLEGE οφείλει να γνωστοποιήσει το περιστατικό παραβίασης στην Αρχή αμελλητί και σε κάθε περίπτωση, εντός 72 ωρών.

  1. Επικοινωνία

Αν συνεχίζετε να έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το UNICERT COLLEGE μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το UNICERT COLLEGE θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ Cookies

  1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Αυτή η πολιτική περιγράφει πώς ο ιστότοπος μας https://unicertcollege.edu.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία της περιήγησής σας και να μας επιτρέψει να το κάνουμε καλύτερο. Αυτή η πολιτική cookies σας προσφέρει πληροφορίες σχετικές με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε.
  1. ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
    Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτή την πολιτική για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστότοπο. Επιλέξτε “Αποδοχή” για συνέχεια ή “Ρυθμίσεις” για να επιλέξετε τι είδους cookies αποδέχεστε. Αν επιλέξετε απόρριψη τοποθέτησης των απαραιτήτων cookies είναι πιθανό να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια τμήματα του ιστότοπου.
  1. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
    Εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας στη χρήση cookies, θα εγκαταστήσουμε ένα cookie στον υπολογιστή σας ή τη συσκευή σας για να το θυμάται στην επόμενη επίσκεψή σας. Περιοδικά το cookie θα λήγει. Αν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας νωρίτερα, μπορείτε να επιλέξετε τις “Ρυθμίσεις” για να προσδιορίσετε ποια cookies αποδέχεστε και ποια όχι. Για να διαγράψετε τα υπάρχοντα cookies μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους διαγραφής των cookies, δείτε παρακάτω.
  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES
    Τα cookies είναι μικρά αρχεία με γράμματα και αριθμούς που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης σας ή το σκληρό δίσκο σας. Τα cookies εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς. Για παράδειγμα, μας επιτρέπουν να αναλύσουμε πόσο αποτελεσματικά λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους τύπους cookies που χρησιμοποιούμε θα δείτε παρακάτω.
  1. ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
    Κάποια cookies συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες. Τα περισσότερα συλλέγουν πληροφορίες που επιτρέπουν στην αναγνώριση του χρήστη. Συλλέγουν γενικότερες πληροφορίες, όπως πώς έφθασε ο χρήστης στον ιστότοπο και πώς τον χρησιμοποίησε, ή σε ποια περιοχή του κόσμου βρίσκεται.
  1. ΤΙ ΤΥΠΟΥΣ COOKIES ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
    Γενικά, η χρήση του ιστότοπου μπορεί να οδηγήσει σε εγκατάσταση τεσσάρων τύπων cookies, ο σκοπός και η λειτουργία των οποίων περιγράφονται παρακάτω:

6.1 Απολύτως απαραίτητα cookies
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου και σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

6.2 Cookies επιδόσεων
Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

6.3 Cookies λειτουργικότητας
Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη, όπως τη γλώσσα ή την περιοχή, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δε δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.

6.4 Advertising/Targeting Cookies
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

6.5 Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συλλογή δεδομένων από cookies αυτής της κατηγορίας μέσα από την υπηρεσία http://www.youronlinechoices.com.  Κάνοντας την επιλογή να μην επιτρέπετε τη συλλογή στοιχείων σας για προβολή στοχευμένης διαφήμισης, δε σημαίνει ότι δε θα βλέπετε πια διαφήμιση. Απλά σημαίνει ότι θα βλέπετε διαφήμιση που δε θα ταιριάζει στα δικά σας ενδιαφέροντα.