Κληρονομιά του Staffordshire University | Unicert College

Η κληρονομιά του Staffordshire University

Το Staffordshire University ιδρύθηκε το 1914 και φημίζεται για την προσήλωση του στο μέλλον και τον ηγετικό του ρόλο στην επαγγελματική και ακαδημαϊκή διδασκαλία, την καινοτόμο αντίληψη της βιομηχανίας και την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών του.

Στο Staffordshire University, έχουμε δεσμευτεί να παραμείνουμε μπροστά στις τάσεις της βιομηχανίας και παρέχουμε εκπαίδευση στον τομέα των υπολογιστών, των e-sports, της τέχνης, του σχεδιασμού, της νομοθεσίας, των επιχειρήσεων, της μηχανικής, της υγειονομικής περίθαλψης και πολλά άλλα.

Έχουμε επικεντρωθεί στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας και στην άριστη ακαδημαϊκή παράδοση. Ως αποτέλεσμα της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση, έχουμε διακριθεί ως «University of Year» στα Βραβεία Times Higher Education 2020. Επίσης, έχουμε αναγνωρισθεί μεταξύ των κορυφαίων 15 πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου για κοινωνική ένταξη και ποιότητα διδασκαλίας , αλλά και ως ερευνητικό κέντρο, στους The Times και στο Sunday Times Good University Guide 2021.

Το ίδρυμά μας υπερηφανεύεται για το ότι είναι το «Συνδεδεμένο Πανεπιστήμιο», που σας συνδέει με το προσωπικό, τις επιχειρήσεις και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Είμαστε βαθμολογημένοι με το GOLD for Teaching Excellence στο Πλαίσιο Εκπαιδευτικής Αριστείας και, προσφέρουμε μια ποικιλία ευκαιριών εκμάθησης πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και εξ’ αποστάσεως – που σημαίνει ότι, όποιες κι αν είναι οι δεσμεύσεις των φοιτητών μας, υπάρχει πάντα ένας τρόπος να μελετήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον!