Το μήνυμα του Δρ. Δερπάνη | Unicert College -Master Yourself

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΡΠΑΝΗΣ

Κολλέγιο Τεχνολογιών Αιχμής – Κολλέγιο Νέων Τεχνολογιών

Αγαπητοί, 

Σας καλωσορίζω στο νέο μας Κολλέγιο και στο νέο ακαδημαϊκό έτος. Το UNICERT College είναι ένας μοντέρνος, δυναμικός, εκπαιδευτικός φορέας, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και διαμορφώνει τις τάσεις, παρέχοντας ευκαιρίες συνεχούς επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης.  

Το UNICERT College πλαισιώνεται από εξέχουσες ακαδημαϊκές προσωπικότητες, με επιστημονική επάρκεια, πολυετή διδακτική πείρα, στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, διακεκριμένων ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, καθώς και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας. Με αυτά τα εφόδια, απευθυνόμαστε σε φιλόδοξους επαγγελματίες, σε άτομα που εκτιμούν και επιδιώκουν την εξέλιξη, τη γνώση, έχουν υψηλούς στόχους και οραματίζονται την πραγμάτωσή τους. 

Το UNICERT College προάγει τη φιλοδοξία, το δυναμισμό, τους υψηλούς στόχους, τη διαρκή ανάπτυξη και δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα. 

Ταυτόχρονα, είναι ένα σύγχρονο Κολλέγιο, που συμβαδίζει με την ανανέωση των τάσεων που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια. Με γνώμονα αυτές τις αλλαγές, το UNICERT College προσφέρει καινοτόμα προγράμματα πανεπιστημιακών σπουδών και πρωτοπορεί σε ό,τι αφορά την επικοινωνία του και τη χρήση των νέων τεχνολογιών, με τη συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη των σύγχρονων εργαστηρίων του. 

Με χαρά θα σας υποδεχθούμε στους νέους χώρους μας για να ξεκινήσουμε παρέα ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης της γνώσης και της εξέλιξης!