Ιστορία του Staffordshire University - Unicert College

Staffordshire University

Είναι το “Connected University”, όπως λένε οι ίδιοι. Το Πανεπιστήμιο που ενώνει τις ανάγκες των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Το Staffordshire University αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, έχοντας διακριθεί ανάμεσα στα 20 κορυφαία Πανεπιστήμια για την ποιότητα διδασκαλίας (The Sunday Times 2020), καθώς και ένα δραστήριο πυρήνα ερευνών, που το φέρνει στην πρώτη γραμμή της νέας ακαδημαϊκής γνώσης. Με σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα και οδηγούς σπουδών που ανανεώνονται διαρκώς, αλλά και με μια νέα αντίληψη στην εκπαίδευση, που την κρατάει σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας, το Staffordshire University είναι ένα καθιερωμένο, αλλά και σύγχρονο πανεπιστήμιο, που διαμορφώνει ενεργά το αύριο.

Η πανεπιστημιούπολη στο Stoke-on-Trent είναι το νευραλγικό κέντρο του Πανεπιστημίου. Παρέχεται παγκόσμιας κλάσης υγειονομική περίθαλψη στα εξειδικευμένα Κέντρα Αριστείας στο Stafford και στο Shrewsbury. Και ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 20.000 άτομα φοιτούν στα πτυχία τους, διεθνώς. Η σύνδεση με τη βιομηχανία και η έμφαση στην εμπειρία, κατατάσσουν τους αποφοίτους του Staffordshire στους πιο εύκολα απασχολούμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο για ψηφιακές τεχνολογίες, που συνεχίζει να χτίζει στηριζόμενο στην κληρονομιά του και στην ισχυρή φήμη του για μαθήματα πάνω στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τους υπολογιστές.

Το Staffordshire University έχει λάβει το χρυσό βραβείο στο Teaching Excellence Framework (2019), το οποίο αναγνωρίζει άριστα πρότυπα μάθησης και διδασκαλίας, ενώ το 78% της έρευνάς του είναι στην παγκόσμια πρωτοπορία ή/και διεθνούς σημασίας (Research Excellence Framework 2014). Το διεπιστημονικό του δίκτυο ερευνητικών κέντρων οδηγεί στη δημοσίευση εκατοντάδων ακαδημαϊκών άρθρων κάθε χρόνο.